Zasto volimo polovan namestaj

Česterfild sofa (Chesterfield sofa)

Česterfild sofa (Chesterfield) je jedan od najprepoznatljivijih delova nameštaja na svetu. Možete putovati skoro na bilo koju lokaciju širom sveta i postoje dobre šanse da ćete na neki način doći do njega, bilo da se radi o nečijem stanu, hotelskom lobiju, kancelariji ili negde drugde.

Više o tome

Zasto volimo polovan namestaj

Zašto volimo polovan nameštaj

Opremanje vašeg doma polovnim nameštajem sigurno će Vam uzeti više vremena nego da ste obavili kupovinu u nekoj od velikih prodavnica nameštaja, ali će vaš dom imati više karaktera, topline i interesovanja - a vi ćete imati više novca na vašem bankovnom računu, što je svakako dobra stvar.

Više o tome

Saveti za kupovinu namestaja

Saveti za kupovinu polovnog nameštaja

Vaš kućni nameštaj je jedan od razloga zbog kojih volite svoj dom. Nameštaj je dodatak koji čini vaš životni prostor kompletnim i pomaže vam u uživate u udobnosti svoga doma sa stilom. S obzirom na to da nameštaj čini većinski deo našeg doma, često ga ne možemo menjati onoliko često koliko bismo želeli. Umesto da štedite, zašto ne bi kupili polovan nameštaj iz druge ruke? Pogledajte ove savete koji će Vam pomoći pri kupovini polovnog nameštaja.

Više o tome